Leírás és Paraméterek
Sambirano Gold / Peru - Termőterület szelektált étcsokoládé különlegesség
PERU 65% (BIO csokoládé)
Ültetvény: Alto el Sol (Peru)
A perui természetvédelmi park szívében található az Alto el Sol kakaóbab ültetvény, amelyet dús, buja növényzet vesz körül, ettől válik a világ egyik legtökéletesebb termőhelyévé. Az innen származó kakaóbab minden évben csak limitáltan érhető el.
Kakaóbab fajta: Criollo Amazonia (Trinitario)
Íz profil:
Kivételesen hosszú lecsengésű, dominánsan
gyümölcsös, édes ízjegyek jellemzik ezt a csokoládét.
Tárolás: A terméket közvetlen napfénytől védett, száraz, hűvös helyen javasolt tárolni.
Összetevők: Kakaó massza, nádcukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes Bourbon vanília por. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
származó alapanyagok. Nyomokban tejet tartalmazhat.
Kakaó szárazanyagtartalom legalább: 65%.
Nettó tömeg: 50 g
Származási hely: Franciaország
Átlagos tápérték 100g termékben | |
energia | 2317 kJ/554 kcal |
zsír | 40g |
amelyből telített zsírsavak | 24g |
szénhidrát | 36g |
amelyből cukrok | 32g |
fehérje | 7,2g |
só | 0,02g |